Wat is de beste kleding voor Ibiza?

Ga je binnenkort naar Ibiza of heb je een feest met het thema ‘Ibiza’ en weet je niet wat geschikte kleding is? Lees hier over de Ibiza stijl. Deze stijl laat je wegdromen naar een wereld waarin vrijheid, liefde, zon het belangrijkst zijn. De Ibiza stijl en Ibiza chic stijl komen aan bod, maar ook hoe je je eigen kledingstijl het best kan toepassen op de warme temperaturen.

De Ibiza stijl
Benieuwd hoe je je moet kleden op Ibiza? De kleding die op Ibiza gedragen wordt vaak gekenmerkt door zijn hippie-achtige en vooral kleurrijke stijl. Ook zijn er veel details aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan opgestikte borstzakjes, knopen, kraaltjes en franjes. In tegenstelling tot Ibiza chic is de Ibiza stijl kleurrijk. Waar Ibiza chic voornamelijk bestaat uit wit, zwart en grijs bestaat de Ibiza stijl uit alle kleurrijke kleuren.

Tip: Spiri Awake Your Soul – Spiri Ibiza

Wat is Ibiza chic?
Wil je graag er chic uitzien in de stijl van Ibiza? Dat is niet strak in pak, maar juist los. Ibiza chic is een relaxte dresscode die hippie achtig is. Verkleed als hippie naar een belangrijke vergadering of bruiloft is niet de bedoeling. Je ziet er los uit, maar wel verzorgd. Alle elementen van chic zitten erin, echter zijn deze wel van verschillende materialen. Overhemd van linnen, een strikje, niet van satijn maar van tweed of wol. Zo kun jij je Ibiza chic kleden. Het dragen van sieraden hoort ook bij deze kledingstijl. Denk hierbij aan armbandjes van touw, zilver en leren bandjes. Ook het dragen van een mooi horloge hoort binnen deze kledingstijl. Als man kun je de outfit afmaken met een strooien- of papieren Ibiza hoedje.Eigen stijl, eigen keuze
Heb je helemaal geen toegang tot dit soort kleding of wil je geen geld uitgeven? Je mag zelf bepalen wat je aandoet, iedereen heeft namelijk zijn eigen stijl. Handig is het wel om de temperatuur in de gaten te houden, want zo kun je de juiste kleding meenemen. Er zijn ook enkele andere factoren waarmee je rekening moet houden: de periode en de regio waar je wil verblijven. In de zomer is het stabiel warm. Het meest aantal zonuren en het minste kans op neerslag, dus slippers en korte kleding het best. Ben je van plan om in overgangsperiodes (mei en oktober) naar Ibiza te gaan, dan kan het ’s avonds afkoelen. Het belangrijkste is het in de gaten houden van de temperatuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *