Product informatie.

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Wij besteden veel aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en de informatie over het product. Toch is het mogelijk dat er kleine verschillen optreden, GK-sieraden is hier niet aansprakelijk voor.

Bestellen.

Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen, daarna ontvangt u een bevestigingsemail met daarin de betalingsgegevens. Heeft u geen orderbevestiging van ons ontvangen, dan hebben wij uw bestelling niet ontvangen. Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen info@gksieraden.nl

Afhalen.

Ook is het mogelijk om de artikelen te bekijken en eventueel gelijk te kopen, graag even mailen info@gksieraden.nl of bellen 06-20 24 35 81 voor een afspraak.

Betaling.

Het is mogelijk om bij ons te betalen met ideal, snel en veilig vanuit uw eigen betaalomgeving. Het totaalbedrag kunt u overmaken op Rabobank rekeningnummer 1503.65.233 t.n.v. GK sieraden te Amersfoort, onder vermelding van uw naam en ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij het pakket zo snel mogelijk naar u toe. De betaling dient binnen 5 dagen na de besteldatum te zijn bijgeschreven. Mochten wij uw betaling binnen deze termijn niet hebben ontvangen dat krijg u een herinnering. Als u daar binnen 48 uur niet op reageert dan vervalt de bestelling automatisch en gaan de artikelen weer in de verkoop.

Verzendinformatie.

Wij hanteren standaard verzendkosten van € 8,17 incl. 21 % btw binnen Nederland . Zodra wij de betaling hebben ontvangen, gaan wij de bestelling binnen 3 werkdagen naar u verzenden.

Privacy.

Uw gegevens worden ALLEEN gebruikt om uw bestelling te verwerken en worden NIET aan derden verstrekt.

Klachten.

Uw bestelling wordt door ons met grote zorg samengesteld en verpakt. Wij verzoeken u om uw bestelling zorgvuldig te controleren op defecten en eventuele klachten direct bij ons te melden via info@gksieraden.nl. Wij zullen er dan alles aan doen om uw klacht naar aller tevredenheid op te lossen.

Met vriendelijke groet,

GK sieraden

Geertje Kok

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2019 GK Sieraden | Presentatie & verpakkingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel