SIERADEN PARTY'S

Zin in een gezellige avond en wil je de sieraden & accessoires van dichtbij bekijken? Dat kan! Nodig je vriendinnen, familie en/of collega's uit en organiseer een sieradenparty. Ik kom graag bij jouw thuis met mijn allernieuwste collectie sieraden & accessoires. Niet alles staat op mijn site, dus het is altijd een verrassing wat ik meeneem. Als gastvrouw krijg je van mij een leuk cadeautje en je mag ook nog voor 10 % van het verkochte bedrag iets leuks uitzoeken. Een sieradenparty duurt ongeveer 2 uur en kan 's avonds, maar ook 's middags of in de weekenden.

Het enige wat je als gastvrouw hoeft te doen is: je tafel vrij maken voor mijn spullen, ca 8 mensen uitnodigen en zorgen voor koffie/thee met iets lekkers....Ik maak dan van je huiskamer een gezellig winkeltje. Ook neem ik een pinautomaat mee, maar contant betalen mag natuurlijk ook.

Wil je graag een sieradenparty geven, maar je hebt niet genoeg ruimte? Het is ook mogelijk om een sieradenparty te geven in mijn gezellige showroom. Jullie komen dan gewoon naar mijn showroom en jij bent dan de gastvrouw. Je hoeft verder niks te doen, ik zorg voor een hapje en een drankje. Als gastvrouw krijg je ook nog een cadeautje en mag je aan het einde van de avond ook nog iets leuks uitzoeken. Kortom een gezellige avond of middag.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op. Hopelijk tot snel op een van mijn sieradenparty's.

Liefs, Geertje

© 2010 - 2019 GK Sieraden | Presentatie & verpakkingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel